Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rezidencija

nature

Rezidencija Ovaj je dom dizajniran za par. Povratak prirodi. Ljudi su spremni više izaći, biti na otvorenom ili dopustiti prirodi da bude dio života, kako bi priroda mogla da obogati rječnik kuće. Jednostavno pustite prirodu i vozite se na njoj. Bogati i raznoliki elementi, koji prikazuju kako odvojenost može postojati pored guste složenosti, slično kao višestruki oblici cvijeća, koji će se na kraju sam donijeti nakon konačnog izbora nakon mnogo razmišljanja.

Ime projekta : nature, Ime dizajnera : Yu-Wen Chiu (Vita), Ime klijenta : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Rezidencija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.