Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

pleasure

Restoran Zadovoljstvo živjeti umjetničkim životom. Proširenje i nastavak. Preko produženja oblika stropa i podnih prostranstava, i njihove konzistentne obrise kontura, koja se ovdje uspravlja ili zatamnjuje, odražava se sila djelovanja koja obuhvaća vrhove i doline u životu. Dok slojeviti ambijent teče i pretvara se u akciju, slike ljepote pričaju se u prostoru. Svemirska kabina je tečna i prozirna, istovremeno zadržavajući odjeljke raznih odjeljaka. Uz genijalan raspored prostora, privatnost može postojati i u odjeljcima.

Ime projekta : pleasure, Ime dizajnera : Yu-Wen Chiu (Vita), Ime klijenta : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.