Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je integrirao sve vrhunske tehnologije i mudrosti, unutrašnje materijale vrhunskog kvaliteta i umjetnost japanske izrade („MONOZUKURI“ na japanskom) kako bi stvorio luksuznu limuzinu neusporedivog kvaliteta - novi CIMA, Nissanov usamljeni vodeći brod. Ova brošura dizajnirana je ne samo da prikaže značajke proizvoda CIMA, već i da nađe publiku na Nissanovo povjerenje i ponos u svojoj umijeću.

Ime projekta : NISSAN CIMA, Ime dizajnera : E-graphics communications, Ime klijenta : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brošura

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.