Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutrašnji Prostor

Chua chu kang house

Unutrašnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Na taj način se vraća određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaklonila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut impresivnim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako bi upotpunili ukupni naglasak, potrebne su kriške tople svjetlosti da se mrlje po svim zidovima u boji.

Ime projekta : Chua chu kang house, Ime dizajnera : Don Lin, Ime klijenta : DSOD.

Chua chu kang house Unutrašnji Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.