Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Rio

Restoran Smješten u gradu Kuvajt, na području koje je poznato po butičnim restoranima. Rio Churrascaria jedna je od prvih brazilskih odrezaka koja se otvorila u regionu. Cilj je bio stvoriti luksuzni, ali neformalni prostor za ručavanje koji odražava Rioov brand i njegov jedinstven način posluživanja hrane (Rodizio Style).

Ime projekta : Rio, Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : Rio.

Rio Restoran

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.