Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ipad Folio

Tootsie

Ipad Folio Tootsie zadovoljava potrebe modernih nomada. Jednostavan je, ali djeluje umirujuće analogno, otporan na suzu i vodu i biorazgradiv. Tootsie ostavlja trajan dojam na umove ljudi, ali nikakav okoliš. Većina nas živi i putuje kroz svijet stalnih promjena - svijet u kojem smo u opasnosti da se izgubimo. Zašto ne bismo koristili papir za izradu proizvoda koji bilježe naša iskustva kao piske, mrlje, telefonske brojeve ili povremeni dojam ruža za usne. Za razliku od dnevnika, Papernomads na vrijeme kreiraju referentne točke kako bismo se prisjetili tko smo.

Ime projekta : Tootsie, Ime dizajnera : Christoph Rochna, Ime klijenta : Papernomad GmbH.

Tootsie Ipad Folio

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.