Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multipod

Hive

Multipod Panj je košnica od 315 stepeni otvorene vertikalne rešetkaste kupole, sastavljena od sedam radijusnih segmenata od 45 stepeni. Napredujte u dizajnu, a pritom još uvijek zadržavate funkcionalnost i izazovite postojeći oblik namještaja. Inovativni koncept zasnovan je na sferi, simplističkog oblika, iako dramatičnog u prisustvu. Šanj će pružiti vizuelni uticaj u bilo kojem prostoru koji zauzima. Futuro-Virtuoso

Ime projekta : Hive, Ime dizajnera : Clive Walters, Ime klijenta : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.