Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija za sat. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najpriznatiji ikada postojali.

Ime projekta : TTMM (after time), Ime dizajnera : Albert Salamon, Ime klijenta : TTMM (after time).

TTMM (after time) Zbirka Satnih Površina

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.