Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti letnji vetar? Uvek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako čuvati i kako ga posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Htio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Dopustite djeci da se igraju sa njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomozite im da razumiju svoje okruženje.

Ime projekta : Tumbler" Contentment " , Ime dizajnera : Sha Yang, Ime klijenta : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.