Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umjetničko djelo s funkcijom konzole inspirisanu prirodom. Sastoji se od različitih obojanih zelenih kuka koje su korištene zajedno s Qademom (staro drveno muško sedlo) za prijevoz pšenice iz jednog sela u drugo. Kuke su pričvršćene na staru dasku za pšenicu pšenice, kao podloga i završene sa staklenom pločom na vrhu.

Ime projekta : Qadem Hooks, Ime dizajnera : May Khoury, Ime klijenta : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konzola

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.