Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Šika, Nargila, Nargile

Meduse Pipes

Šika, Nargila, Nargile Elegantne organske linije nadahnute su podvodnim morskim životom. Shisha cijev poput misteriozne životinje koja oživljava sa svakom udisanjem. Moja zamisao dizajna bila je otkriti sve zanimljive procese koji se odvijaju u cevi kao što su žuborenje, dim dim, voćni mozaik i igra svjetla. To sam postigao maksimiziranjem udjela stakla i uglavnom podizanjem funkcionalnog područja na nivo očiju, umjesto tradicionalnih shisha cijevi gdje je gotovo skriven na razini tla. Upotreba stvarnih komada voća unutar staklenog korpusa za koktele poboljšava doživljaj na novu razinu.

Ime projekta : Meduse Pipes, Ime dizajnera : Jakub Lanca, Ime klijenta : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Šika, Nargila, Nargile

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.