Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aroma Difuzor

Magic stone

Aroma Difuzor Magic Stone je mnogo više od kućanskih uređaja, u stanju je stvoriti čarobnu atmosferu. Njegov oblik potiče priroda, razmišljajući o kamenu, izglađenom vodom rijeke. Vodeni element simbolično je predstavljen valom koji odvaja gornji od donjeg dijela tijela. Voda je ključni element ovog proizvoda koji pomoću ultrazvuka raspršuje vodu i mirisno ulje, stvarajući hladnu paru. Motiv vala služi za stvaranje atmosfere kroz LED svjetlost koja glatko mijenja boje. Povlačenjem poklopca aktivirate dugme za kapacitet koji kontrolira sve funkcije.

Ime projekta : Magic stone, Ime dizajnera : Nicola Zanetti, Ime klijenta : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aroma Difuzor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.