Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zubarska Stolica Za Djecu

ROI

Zubarska Stolica Za Djecu Dizajn ROI kreiran je s namjerom da privuče pažnju krajnjeg korisnika kako bi ga zaboravio, ako je moguće, strah i anksioznost uzrokovani medicinskim pregledom. Ova zubna jedinica nema tehnološku funkciju drugačiju od one na tržištu, ali elementi koji je čine imaju novi izgled tako da dijete može na pozitivan način započeti uspostavljanje veze sa stomatologom.

Ime projekta : ROI, Ime dizajnera : Roberta Emili, Ime klijenta : Roberta Emili.

ROI Zubarska Stolica Za Djecu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.