Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Tavolo Livelli

Stol Tavolo Livelli govori o stvaranju korisnog prostora u zaboravljenim mjestima. Tavolo Livelli je višeslojni stol, stol sa dvije radne površine. Prostor između dvije radne površine može se koristiti za pohranu prijenosnog računala, knjiga, časopisa itd. Dijagonalno postavljene noge stvaraju lijepo blijede sjene između dviju ploča, igrajući se s vašom percepcijom. Sve X i Y površine - stolovi i noge - imaju istu debljinu.

Ime projekta : Tavolo Livelli, Ime dizajnera : Wouter van Riet Paap, Ime klijenta : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Stol

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.