Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Posteri

Disease - Life is Golden

Posteri Ovaj je projekt nastao iz želje da se stvore neki koncepti koji mogu na neobičan način opisati socijalnu postavku i na prijatan način osjetiti gledatelja. Ideja je da se obole od bolesti i učine ih vizuelno privlačnim i intrigantnim. Bolest je nešto loše, ali može se vidjeti na drugačiji način.

Ime projekta : Disease - Life is Golden, Ime dizajnera : Giuliano Antonio Lo Re, Ime klijenta : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Posteri

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.