Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja

Networking

Izlog, Maloprodaja Sportski materijali koje svakodnevno koristimo proizvode se u različitim dijelovima svijeta. Potrošačima se nude na policama sportskih trgovina preko vrlo složene marketinške i logističke mreže. Skočite jedne marke s najboljom mrežom. Izrada kolekcija dizajnera u raznim državama u Europi, a proizvođači iz Kine bavili su se proizvodnjom vrhunskog kvaliteta. Putem marketinške kompanije koja je osnovana u Turskoj, kontaktirajte cijeli svijet i potrošače. Drugi izložbeni salon kompleksa skočnih salona također je izgrađen na ovoj složenoj mrežnoj temi.

Ime projekta : Networking, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : JUMP/GENMAR.

Networking Izlog, Maloprodaja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.