Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja

Fast Forward

Izlog, Maloprodaja Obuća za obuku za grane izložena je u prvom salonu kompleksa skočnih salona. Priprema se na način koji izražava metode izrade kao što su dinamični oblik obuće, visoke tehnologije ubrizgavanja koji se koriste u fazi proizvodnje, i tako dalje. Opremljen je SMD LED-om, jednim od visokotehnoloških proizvoda, koji nastoji odražavati dinamičnost cipela za treniranje (kao objekta) koje postaju izvor inspiracije posebno dizajniranim pozadinama grafičkog dizajna i kretanjem koje nude ovi sustavi.

Ime projekta : Fast Forward, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Izlog, Maloprodaja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.