Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše I Prsten

Mouvant Collection

Minđuše I Prsten Zbirka Mouvant inspirisana je nekim aspektima futurizma, poput ideja dinamike i materijalizacije nematerijalnog koje je predstavio italijanski umjetnik Umberto Boccioni. Minđuše i prsten kolekcije Mouvant sadrže nekoliko zlatnih fragmenata različitih veličina, zavarenih na takav način da se postiže iluzija kretanja i stvara mnogo različitih oblika, ovisno o kutu kojim se vizualizira.

Ime projekta : Mouvant Collection, Ime dizajnera : Brazil & Murgel, Ime klijenta : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Minđuše I Prsten

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.