Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Sibilo

Prsten Prsten Sibilo privlači pažnju zbog svoje jednostavnosti. Neutralni ton bijelog zlata služi kao čista površina koja odražava boju dragulja, a podešavanje napetosti dragulja ne čini nijedan drugi element koji bi mogao skrenuti pažnju sa turmalina - jedan od najboljih dragulja koji su pronađeni u Brazilu i glavni element ovaj komad nakita.

Ime projekta : Sibilo, Ime dizajnera : Brazil & Murgel, Ime klijenta : Brazil & Murgel.

Sibilo Prsten

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.