Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate predstavljen je u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i sa trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna prednost je što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, te kao takve nema potrebe za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani uz dobru kombinaciju širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Ime projekta : Snowskate, Ime dizajnera : KT Architects, Ime klijenta : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.