Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno multifunkcionalno rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno i kao kolijevka kada se dvije Dimdim-ove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje je sačinjena od drveta sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice se mogu montirati jedna na drugu uz pomoć dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira kolijevka za bebe.

Ime projekta : Dimdim, Ime dizajnera : Lisse Van Cauwenberge, Ime klijenta : Lisse..

Dimdim Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.