Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Izložbeni Dizajn Multimedijalna izložba bila je posvećena 20. godišnjici ponovnog uvođenja nacionalnog novca. Namjena izložbe bila je upoznati okvir trojstva na kojem je počivao umjetnički projekt, a to su novčanice i novčići, autori - 40 izvanrednih latvijskih umjetnika različitih kreativnih žanrova - i njihova umjetnička djela. Koncept izložbe nastao je iz grafita ili olova koji je središnja osovina olovke, uobičajeno oruđe za umjetnike. Grafitna konstrukcija poslužila je kao središnji dizajnerski element izložbe.

Ime projekta : Multimedia exhibition Lsx20, Ime dizajnera : Design studio H2E, Ime klijenta : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Izložbeni Dizajn

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.