Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularni Sistem Uređenja Enterijera

More _Light

Modularni Sistem Uređenja Enterijera Modularni sustav koji se može sastaviti, rastaviti i ekološki održavati. More_Light ima zelenu dušu i vrlo je jednostavan za upotrebu. Inovativan je i idealan da zadovolji sve naše dnevne potrebe, zahvaljujući fleksibilnosti svojih kvadratnih modula i zajedničkog sistema. Mogu se sastaviti police za knjige različitih veličina i dubina, police, zidovi panela, stalci za prikaz, zidne jedinice. Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih završnih obrada, boja i tekstura, njegovu osobnost može poboljšati više prilagođeni dizajn. Za dizajn kuće, radne prostore, trgovine. Dostupno i sa lišajevima iznutra. caporasodesign.it

Ime projekta : More _Light, Ime dizajnera : Giorgio Caporaso, Ime klijenta : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modularni Sistem Uređenja Enterijera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.