Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Torba

Collectote

Višenamjenska Torba Collectote je torba 3 u 1 koja vam omogućava da sve organizirate. Odvojite svoju veliku vreću za donošenje, a svoje osnovne stvari nosite u manjoj torbi za putovanja, muzejske posjete, satove, rad i sajmove. Messenger torba je dovoljno velika da može primiti više od 5 albuma veličine slova, vaš laptop i stvari preko noći. Collectote sadrži kožni držač za kartice i dvije odvojive torbe, razlikovane po boji obloge. Služi u mnogim raznolikim situacijama, udovoljavajući potrebama svih vrsta ljudi, od umjetnika do rukovoditelja.

Ime projekta : Collectote, Ime dizajnera : Yun Hsin Lee, Ime klijenta : Collectors Club of New York.

Collectote Višenamjenska Torba

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.