Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosač Boca Za Kolica

Baretto

Nosač Boca Za Kolica Uobičajeni plastični sanduk koji se tijekom posljednjih desetljeća koristio za prijevoz staklenih boca, izdržljiv, funkcionalan kao i alat za poslovnu komunikaciju, preporođen je s istim karakteristikama u malom šanku koji se kreće na kotačima. Šipka, držač boca zajedno s malo radne ploče, sve u jedan objekt, koji se može srušiti u beskonačnoj skali boja i marki, proizveden u ograničenom broju komada. Ponovna upotreba markiranih plastičnih sanduka daje mu vintage osjećaj, koja je istovremeno moderna. To nije samo pitanje recikliranja, već i ponovnog tumačenja funkcije.

Ime projekta : Baretto, Ime dizajnera : boattiverga studio, Ime klijenta : boattiverga studio.

Baretto Nosač Boca Za Kolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.