Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umetnički Muzej

The Vagrant

Umetnički Muzej Arhitektura Gradskog muzeja umetnosti Novog Tajpeja, koju je Aleksandar Rudnik Milanović dizajnirao kao ždralova ptica u gnijezdu na riječnoj terasi, lako se može razumjeti iz daljine i s bilo kojeg mjesta parka uz rijeku Yingge. Oblik muzeja bio je nesmetani minimalistički uravnoteženi potez dizalica s atrijem kao pluća ptica gdje su svježi zrak i sunčeva svjetlost ulazili direktno u muzej. S krilima kao izložbenim prostorom, a dizalice se kreću kao restoran s umjetničkom tematikom, gosti muzeja mogli su uživati u pogledu na krajolik i grad Taipei u blizini.

Ime projekta : The Vagrant , Ime dizajnera : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Ime klijenta : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Umetnički Muzej

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.