Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Održiva Fotelja

X2Chair

Održiva Fotelja Zgodni oblici i izbor materijala povećavaju inovativnu sposobnost ove stolice u tisuću života. X2Chair je rezultat procesa eksperimentalnog dizajna koji se u potpunosti oslanja na konvertibilnost proizvoda. Zamišljen da bude multifunkcionalan, ovaj objekt sledi koncept potpune prilagodbe i izraz je ekološkog dizajna. Estetska pročišćenost i kompatibilnost s okolišem pronalaze mjesto susreta zahvaljujući pažljivoj funkcionalnoj studiji, u kombinaciji s istraživanjem materijala i ekološkim načinima gradnje. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Ime projekta : X2Chair, Ime dizajnera : Giorgio Caporaso, Ime klijenta : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Održiva Fotelja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.