Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Trish House Yalding

Stambena Kuća Dizajn kuće se razvio u neposrednom odgovoru na lokaciju i lokaciju. Struktura zgrade sastavljena je tako da odražava okolnu šumu sa stupovima grabeža koji predstavljaju nepravilne uglove krošnjama drveća i grana. Velika staklena prostranstva popunjavaju praznine između građevine i omogućuju vam da cijenite krajolik i okolinu kao da gledate između debla i grana drveća. Tradicionalni kentish crno-bijeli boarding predstavlja lišće koje obavija zgradu i zatvara prostore unutar.

Ime projekta : Trish House Yalding, Ime dizajnera : Matthew Heywood, Ime klijenta : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Stambena Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.