Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata

Biometric Facilities Access Camera

Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata Biometrijski uređaj ugrađen u zidove ili kioske koji snima šarenicu i cijelo lice, a zatim upućuje na bazu podataka da bi odredio korisničke privilegije. Omogućuje pristup otključavanjem vrata ili prijavom korisnika. Ugrađene su funkcije za povratne informacije korisnika radi jednostavnog samoodređivanja. Kapa nevidljivo osvjetljava oko, a postoji i bljeskalica pri slabom svjetlu. Prednja strana ima 2 plastična dela koji omogućavaju duo-tone boje. Manji deo privlači oko sitnim detaljima. Oblik pojednostavljuje 13 komponenti okrenute prema naprijed u estetskiji proizvod. To je za korporativno, industrijsko i domaće tržište.

Ime projekta : Biometric Facilities Access Camera, Ime dizajnera : Travis Baldwin, Ime klijenta : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.