Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

Wah Marathi

Restoran I Bar Jednostavnost je ključna za ovaj butik restoran. Poigrava se s zemljanim izgledom dok crtica odvažnih boja u obliku tradicionalnih lokalnih umjetničkih e-činjenica, prikazi i merkantilni djeluju kao preljev. Prirodni elementi - drvo, kamenje i privlačna igra svjetla i sjene oživljavaju Božansko iskustvo dok tečete iz jednog dijela u drugi. Prikazuje indijansku filozofiju prilično genijalno nudeći i funkcionalno, ali i emotivno i vizualno oduševljenje.

Ime projekta : Wah Marathi, Ime dizajnera : Ketan Jawdekar, Ime klijenta : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restoran I Bar

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.