Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Flowing Arcs

Prsten Ovaj je prsten dizajniran da izazove uobičajeni koncept da su većina prstenova okrugla. Sastoji se samo od lukova koji teku neprekidnom linijom i može se nositi na jednom prstu ili na dva susjedna prsta. Kako nije kružnog oblika kao i većina prstenova, bilo bi zabavno smisliti različite načine nošenja i isto tako cijeniti i uživati u njemu kao objet d'art, kad se ne nosi. Ovaj svestrani prsten može se prilagoditi različitim metalima i draguljima prema specifikacijama kupca.

Ime projekta : Flowing Arcs, Ime dizajnera : Sun Hyang Ha, Ime klijenta : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Prsten

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.