Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Studentski Dom

Koza Ipek Loft

Studentski Dom Koza Ipek potkrovlje dizajniran je od strane craft312 studija, kao studentsko pansion i omladinski centar, kapaciteta 240 kreveta na 8000 m2 površine. Gradnja Koza Ipek potkrovlja završena je u maju 2013. godine. Općenito, ulaz u pansion, pristup omladinskom centru, restoran, konferencijska sala i predvorje, radne dvorane, sobe i administrativni uredi u više od 12 kata zgrade koja se sastoji od inovativne, moderne i dizajnirani su udobni životni prostori. Sobe za 2 osobe u temeljnim ćelijama raspoređene su prema svakom katu, dva odjeljka i 24 osobe.

Ime projekta : Koza Ipek Loft, Ime dizajnera : Craft312 Studio, Ime klijenta : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Studentski Dom

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.