Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Straw

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn mješalice za umivaonik Straw slavina je inspirisan u cjevastim oblicima mladih i zabavnih slamki za piće koje dolaze s osvježavajućim napitkom ljeti ili toplim napitkom zimi. Ovim projektom željeli smo istovremeno stvoriti objekt suvremenog, drznog i zabavnog dizajna. Pretpostavljajući da je umivaonik spremnik, početna ideja je namjeravala naglasiti slavinu kao kontaktni element s korisnikom, baš kao što su i slamke za piće točka za dodir s pićem.

Ime projekta : Straw, Ime dizajnera : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Ime klijenta : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.