Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Lični identitet Samadara Ginigea (logotip) simbol je jednostavnosti i sofisticiranosti. Moderan monogram u koji su ugrađeni inicijali s i g nalazi se u mnogim galerijama i člancima. U njenom logotipu nacrtanom jednom linijom, ta dva slova kreativno su povezana i isprepletena otkrivajući njezine maštovite dizajnerske vještine s dozom ženstvenosti. Samadara je i dizajner i dizajner. Cjelokupni dizajn podsjeća na simbol beskonačnosti koji prikazuje njenu sposobnost da isporuči cjelovita rješenja od dizajna do razvoja.

Ime projekta : Samadara Ginige Personal Identity, Ime dizajnera : Samadara Ginige, Ime klijenta : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.