Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

5x5

Stolica Stolica 5x5 tipičan je dizajnerski projekt gdje je ograničenje prepoznato kao izazov. Sjedalo i naslon stolice izrađeni su od ksilita koji je vrlo teško oblikovati. Xilith je sirovina koja se može naći 300 metara ispod površine zemlje i kombinirana je s ugljenom. Trenutno se većina sirovina baca. Sa gledišta zaštite životne sredine, ovaj materijal stvara otpad na zemljinoj površini. Stoga se ideja o dizajnu stolica činila vrlo provokativnom i izazovnom.

Ime projekta : 5x5, Ime dizajnera : Barbara Princic, Ime klijenta : Sijaj Hrastnik.

5x5 Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.