Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ime projekta : EVA tea set, Ime dizajnera : Maia Ming Fong, Ime klijenta : Maia Ming Designs.

EVA tea set Čajnik I Čajnik

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.