Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je stolica u baru koja je dizajnirana u sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikl. .Kada mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedi.

Ime projekta : Barcycling Chair, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Barska Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.