Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirala kompanija C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnoj kutiji su web poveznice poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj pun vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska kompanija posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju .

Ime projekta : Ideaing, Ime dizajnera : Zheng Peng, Ime klijenta : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Izložbeni Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.