Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena

Baan Citta

Stambena Ključni koncept dizajna bio je stvaranje Shambhala na Zemlji - mitsko kraljevstvo opisano kao „Čista zemlja“ u drevnim budističkim tekstovima. Budisti vjeruju da je stvaranje Shambhale stvaranje vrhunskog duhovnog raja. Jedan od najuzbudljivijih, ali i iznenađujućih aspekata dizajna Baan Citta je upotreba boja. Konzervativne, neutralne boje su istaknuta shema boja koju su odabrali dizajneri za moderne domove. Baan Citta demonstrira modernost radosti boja na neutralnoj paleti usred boja Zemlje u prirodi.

Ime projekta : Baan Citta, Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Stambena

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.