Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Dizajn

Brockman

Uredski Dizajn Kao investicijska tvrtka koja se bazira na trgovini rudarstvom, efikasnost i produktivnost su ključni aspekti u poslovnoj rutini. Dizajn je u početku inspirisan prirodom. Još jedna inspiracija vidljiva u dizajnu je naglasak na geometriji. Ti su ključni elementi bili u prvom planu dizajna i tako su vizualno prevedeni upotrebom geometrijskih i psiholoških shvatanja forme i prostora. Održavajući prestiž i reputaciju komercijalne zgrade svjetske klase, rađa se jedinstvena korporativna arena primjenom stakla i čelika.

Ime projekta : Brockman , Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : THE XSS LIMITED.

Brockman  Uredski Dizajn

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.