Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Prostor

IDEA DOOR

Izložbeni Prostor C&C paviljon Guangzhou dizajnerske nedelje 2012. je višedimenzionalni i sinhronski svemirski uređaj. Prozori i vrata proširena u četiri smjera ostvaruju pametnu konverziju i interakciju unutar i izvan prostora prikaza, što predstavlja poslovni koncept tolerancije, otvorenosti i raznolikog razvoja. Usvajanjem tehnologije interaktivnog prikaza proširene stvarnosti i superpozicije stvarnog i virtualnog okruženja, korporativni dizajnerski slučaj unutar uređaja postiže pretvaranje oblika prikaza iz dvodimenzionalnog u multidimenzionalni.

Ime projekta : IDEA DOOR, Ime dizajnera : Zheng Peng, Ime klijenta : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Izložbeni Prostor

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.