Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbani Logistički Sistem

link

Urbani Logistički Sistem Link je sinhronizirani sistem gradske logistike koji koristi postojeću infrastrukturu javnog prijevoza. Sistem omogućava besprijekornu i održivu raspodjelu tereta u gradu. To je mreža koja se povezuje između konsolidacijskih centara, susjednih skladišnih prostora i lokalnih poduzeća koristeći flotu robotskih, električnih vozila. Prateći autobuse i tramvaje vozila se kreću gradom bez ometanja prometa. Link sustav skraćuje udaljenosti distribucije, smanjujući na taj način potrebu za kamionima i otvarajući alternative za isporuku u posljednjih pola milje.

Ime projekta : link, Ime dizajnera : Ayelet Fishman, Ime klijenta : Ayelet Fishman.

link Urbani Logistički Sistem

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.