Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vozilo

Shark

Vozilo Morski pas je konceptno vozilo koje može transformirati vučnu silu u korisnu silu za letenje. Dizajnerska filozofija Sharka prvo je uhvatiti vučnu silu, a potom će, kada se vozilo podigne s tla zbog otpora zraka, proći struja zraka kroz rupe na krakovima. Te se rupe brzo otvaraju i zatvaraju na način da se Ajkula može održati uravnoteženijom.

Ime projekta : Shark, Ime dizajnera : Amin Einakian, Ime klijenta : Amin Einakian.

Shark Vozilo

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.