Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Sat

PIXO

Digitalni Sat Koncept će "digitalizirati" "valjane brojeve" mehaničkog sata u 70-ima. Sa svojim punim matričnim zaslonom, PIXO je u stanju prikazati tečne animirane „valjane“ brojeve. Za razliku od drugih digitalnih satova s potiskivačima, PIXO ima samo okretnu krunu za rad svih modova koji uključuju: Vremenski mod, Svjetsko vrijeme, Štoperica, 2 alarma, Sat vremena i Timer. Cjelokupni dizajn cilja za ljude koji vole nove stvari s novom izvedbom. Različita kombinacija boja i uniseks dizajn kućišta mogu prilagoditi različitim vrstama korisničkih želja.

Ime projekta : PIXO, Ime dizajnera : PIXO TEAM, Ime klijenta : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitalni Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.