Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir je okosnica egipatske političke istorije i stoga je oživljavanje njegovog urbanog dizajna politički, okolišni i društveni desideratum. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da remeti prometni tok. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljan prostor za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Ime projekta : Tahrir Square, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Urbana Obnova

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.