Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Cell

Stolić Za Kavu Ovaj komad namještaja želi poboljšati kvalitetu i estetiku unutrašnjeg prostora i pokrenuti pitanja o potrošnji i masovnoj proizvodnji. Ovaj projekat sastoji se od ćelija. Svaka ćelija odgovara različitoj potrebi, različitom prostoru za pohranu, različitih veličina i boja. Boje su međusobno povezane i s prostorom u koji su smješteni. Stol za kavu mogao bi biti na kotačima kako bi se postigla pogodnost u mobilnosti. Ako nije na točkovima, svaka ćelija se može odvojiti od ostatka i postaviti kao bočni stol. Uz to se ćelije iste boje i veličine mogu ponoviti i postaviti na zid.

Ime projekta : Cell, Ime dizajnera : Anna Moraitou, Ime klijenta : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.