Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol

Air table

Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol Način na koji se lako može preći iz niskog stola za kavu u stol za trpezariju ili čak stol. Metalne cijevi se mogu zakretati u dva različita položaja. Drvene ploče su okrenute šarkama koje omogućavaju povećanje površine stola. Naziv ovog komada namještaja nadahnjuje u MacBook Air-u zbog njegova laganog osjećaja, kako u fizičkom, tako i u vizualnom smislu.

Ime projekta : Air table, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : M3 Claudio Sibille.

Air table Stolić Za Kavu I Trpezarijski Stol

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.