Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Drvena Igra

BlindBox

Drvena Igra BlindBox je drvena igra koja kombinuje zagonetke sa memorijskim igrama i jača osjećaje poput sluha i dodira. To je preokretna igra za dva igrača. Igrač koji sakupi svoje mramore prije nego što drugi igrač pobijedi. Igrači premještaju vodoravne ladice za poravnavanje rupa u njihovoj sredini kako bi se stvorili okomiti putevi za padanje klikera. Igra zahtijeva sposobnost strateškog razmišljanja da blokira vašeg protivnika, dobru memoriju za ispravne poteze i veliku pažnju da biste vidjeli gdje je vaš mermeri se kreću.

Ime projekta : BlindBox, Ime dizajnera : Ufuk Bircan Özkan, Ime klijenta : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Drvena Igra

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.