Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Athos

Stolić Za Kavu Inspirisan mozaičnim pločama koje je stvorio brazilski umjetnik modernista Athos Bulcao, ovaj stol za kavu sa skrivenim ladicama dizajniran je sa ciljem da ljepotu njegovih ploča - i njihove svijetle boje i savršene oblike - unese u unutarnji prostor. Gornja inspiracija kombinirana je s dječjim rukotvorinom koji se sastojao od četiri kutije za šibice zalijepljenih za izradu stola za kuću za lutke. Zbog mozaika, u stolu se nalazi kutija za slagalice. Kad su zatvorene, ladice se ne mogu primijetiti.

Ime projekta : Athos, Ime dizajnera : Patricia Salgado, Ime klijenta : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.