Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i interakciju putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na osnovu misije da se izvrši prelazak sa proizvođača računarskih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Ime projekta : Lenovo, Ime dizajnera : Johnson Li, Ime klijenta : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flagship Trgovina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.